Про проведення громадських слухань з оцінки впливу на довкілля

Департамент екології та природних ресурсів інформує про плановані громадські слухання у процесі оцінки впливу на довкілля, що відбудуться у режимі відеоконференції, та до яких закликає долучатися небайдужої громадськості.

Нагадуємо, громадські слухання проводяться з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

 Перелік найближчих запланованих громадських слухань:

  • Громадське слухання з оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності «Нове будівництво автозаправного комплексу (АЗК) з влаштуванням обладнання для заправки газобалонних автомобілів СВГ за адресою: Львівська область, Золочівський район, м.Буськ, вул.Львівська» ТОВ «МДК ЕНЕРГІЯ» 

Пʼятниця, 14 червня 11:00 – 12:00

Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/kpc-nuxw-eyg  

  • Громадське слухання з оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності «Виробництво асфальтобетонних сумішей на проммайданчику ЛКП «Шляхово-ремонтне підприємство Шевченківського району» яке здійснюється на асфальтобетонній установці ДС-1853»  ЛКП «ШЛЯХОВО-РЕМОНТНЕ ПІДПРИЄМСТВО ШЕВЧЕНКІВСЬКОГО РАЙОНУ»

Середа, 19 червня 11:00 – 12:00

Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/qcp-hpus-gza 

  •  Громадське слухання з оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності «Видобування підземних мінеральних вод без специфічних компонентів та властивостей розсільних та міцних розсільних з ділянки «Баня» Моршинського родовища» ТОВ «Ліранс»

Четвер, 27 червня 11:00 – 12:00

Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/nzk-dyiz-jgk 

  • Громадське слухання з оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності «Переобладнання з заміною одиниць та вузлів технологічного обладнання частини резервуарів складу рідких мінеральних добрив для зберігання дизпалива ТОВ «АГРОХІМПРОДУКТ» за адресою: вул. Кар’єро-Вапняна, 2, с. Розвадів, Розвадівська сільська громада, Стрийський район, Львівська область» 

Понеділок, 1 липня 11:00 – 12:00

Посилання на відеодзвінок: https://meet.google.com/wkn-hepn-waf 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь