Вітаємо з Всесвітнім днем охорони довкілля!

Сьогодні – Всесвітній день охорони довкілля, або День еколога, який щорічно відзначається 5 червня.

 Цей день засновано Генеральною Асамблеєю ООН у 1972 році під час Стокгольмської конференції з питань навколишнього середовища людини, з метою привернення уваги до проблем довкілля та сприяння його охороні.

 Оксана Війтик т.в.о. директора департаменту зазначає, що цей день є нагадуванням про важливість кожної маленької дії в захисті нашої планети. Цей день спонукає нас переосмислити наші споживчі звички та відповідально ставитись до ресурсів, які ми використовуємо. Важливо пам’ятати, що захист довкілля – це не лише завдання урядів та організацій, але й відповідальність кожного з нас.

Відтак, за високий професіоналізм, значний внесок у розвиток та збереження навколишнього природного середовища Львівської області та з нагоди Всесвітнього дня охорони довкілля Почесні грамоти голови обласної державної адміністрації отримали Ігор Кравець начальник відділу нормування дозвільної діяльності та моніторингу департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації та Іванна Сторожук головний спеціаліст відділу біоресурсів та заповідної справи департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь