Запрошуємо на Міжнародний екологічний форум «Екологія і мир»

15-16 травня 2024 року в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбудеться Міжнародний екологічний форум «Екологія і мир», присвячений вирішенню екологічних проблем, які завдала та продовжує завдавати Україні повномасштабна російська агресія.

Ключовою подією Форуму стане конкурс інноваційних стартап-програм та науково-технічних розробок в екологічній сфері за темами:

  1. Очищення води та водойм.
  2. Збір та утилізація відходів.
  3. Гуманітарне розмінування території.
  4. Інше (в контексті екологічної безпеки).

Цей тематичний конкурс проводиться у рамках Міжнародного фестивалю інноваційних стартап-проєктів «Sikorsky Challenge 2024», команди перспективних проєктів, відібраних під час проміжного конкурсу, зможуть стати фіналістами Міжнародного фестивалю «Sikorsky Challenge 2024» та отримати фінансову підтримку для своїх проєктів.

Дата проведення: 15-16 травня 2024 року

Місце проведення: КПІ ім.Ігоря Сікорського, м.Київ, пр.Берестейський, 37

Формат проведення: змішаний – очна присутність та синхронний онлайн-режим.

Заявки приймаються до 29 квітня 2024 року

Подати заявку на участь у конкурсі можна за посиланням: http://surl.li/sjibg.

Т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації Оксана Війтик зазначає, що такі ініціативи, спрямовані на вирішення ряду основних екологічних проблем України, а саме питання чистої води та поводження з відходами. Даний форум спрямовує на впровадження інноваційних технологій та ідей у покращення екологічної ситуації в Україні, особливо у зв’язку з російською агресією. 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь