Ботанічний сад ЛНУ ім. І.Франка запрошує в гості

 Ботанічний сад Львівського національного університету імені Івана Франка відкрито для відвідувачів. Встигніть завітати до установи та помилуватися зібраною колекцією  рослин.

Щовівторка, щосереди, щочетверга та щонеділі адміністрація ботанічного саду запрошує всіх охочих з 10:00 до 18:00 відвідати територію Ботанічного саду за адресою: вул.Черемшини, 44, м.Львів.

Водночас зазначаємо, що оранжереї Ботанічного саду будуть доступними для відвідування з 1 травня 2024 року.

Придбати квиток можна безпосередньо при вході на територію Ботанічного саду. Відвідувачів просять звернути увагу, що оплата квитків здійснюється через термінал ПриватБанку.

Деталі щодо вартості вхідних квитків та інших послуг:

  •  вхід на територію комплексу коштує 100 грн. Пільгові квитки для учнів і студентів коштують 70 грн відповідно;
  • безкоштовно відвідати ботсад можуть діти дошкільного віку, діти-сироти та діти позбавлені батьківської опіки, військовослужбовці строкової служби, учасники бойових дій, учасники АТО, люди з інвалідність І та ІІ групи;
  • замовити екскурсію можна за попереднім записом за номером телефону: (097) 112 81 71. Екскурсія, крім вартості вхідного квитка, коштує 720 грн. Фото- та відеозйомка (без доступу в оранжерею) коштує 1500 грн/год впродовж тижня.

Оксана Війтик, т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації нагадує, що Ботанічний сад Львівського національного університету імені Івана Франка – це один з найстаріших садів України та Східної Європи, який засновано у 1852 році, тому відкритий сезон у Ботанічному саду – це унікальна можливість відвідати історичне місце з надзвичайно багатою колекцією рослин кількістю у понад 5000 таксонів, серед яких – 64 види рослин, що занесено до Червоної книги України.

Зазначаємо, що, станом на сьогодні, Ботанічний сад Львівського національного університету імені Івана Франка – це навчальна, науково-дослідна та природоохоронна установа, яка веде широку просвітницьку діяльність, що спрямована на поширення ботанічних та екологічних знань серед населення.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь