Львівський дитячий Екоцентр запрошує дітей на екологічні гуртки

 Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр проводить набір дітей в екосадок «Зернятко» 2023 та дитячу екологічну школу «Друзі планети»:

–         дитяча екологічна школа «Друзі планети»

o   для учнів 1-4 класів;

o   графік роботи школи: з 14.00 до 18.00;

o   реєстрація за посиланням: http://surl.li/kleiw;

o   детальніше за номером телефону: 0679716354 (Алла);

–         екосадок “Зернятко” 2023

o   для дітей віком від 4 років;

o   графік роботи: з понеділка по п’ятницю з 09.00 до 18.00;

o   детальніше за номером телефону: 0969191537 (Катерина);

o   реєстрація за посиланням: http://surl.li/kleya;

 Заняття проводяться на безкоштовній основі.

Оксана Війтик, т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів зазначає, що Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр – це багатопрофільний заклад позашкільної освіти, який успішно функціонує у Львові вже не одне десятиліття, і не одне покоління дітей вже виховано на екологічних засадах, що не може не тішити.

 Також на Кубанській, 12, функціонують колекції флори та фауни, які як зазначають в Екоцентрі, є цікавими не лише дітям, а й дорослим, адже лише зоовиставка налічує 30 видів плазунів і земноводних, понад 40 видів птахів.

 В адміністрації Екоцентру також повідомляють, що екскурсії – безкоштовні і проводяться постійно, без вихідних, щоб максимально дати можливість як організованим групам, так і самостійним відвідувачам, побувати в центрі та оглянути зоологічну та ботанічну колекції, лиш потрібно попередньо її замовити за номером телефону: (032) 276 14 19.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь