Для уповноважених посадових осіб структурних підрозділів з питань охорони навколишнього природного середовища та посадових осіб структурних підрозділів з охорони здоров’я проведено нараду щодо функціонування Реєстру СЕО

13 червня Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України з метою обговорення питань пов’язаних з функціонуванням Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки провело нараду в режимі онлайн конференції для уповноважених посадових осіб структурних підрозділів з питань охорони навколишнього природного середовища та посадових осіб структурних підрозділів з охорони здоров’я.

Метою наради було вдосконалити функціонал Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки та обговорити проблемні питання що виникають в результаті користування ним.

Від департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації участь у нараді взяв начальник відділу оцінки впливу на довкілля та стратегічної екологічної оцінки Назарій Сорока. 

Безпосередньо під час наради обговорено проблемні питання які виникають при реєстрації користувача «ЕкоСистеми» та при подачі заяви щодо визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки. Також учасники заходу мали можливість надати свої пропозиції для покращення функціоналу Реєстру СЕО.

За наявною інформацією – Міндовкілля періодично організовуватиме такі наради для удосконалення роботи Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки.

Нагадуємо, що подати документи для здійснення стратегічної екологічної оцінки можна через «ЕкоСистему» за посиланням: http://surl.li/hgmnp 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь