Відкривайте для себе проєкти ПБУ та надсилайте фотографії!

Триває прийом робіт в рамках фотоконкурсу «Відкривайте унікальність проєктів ПБУ», який організовано є Центр Європейських проектів – Спільний технічний секретаріат Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

Фотоконкурс «Відкривайте унікальність проєктів ПБУ» відкритий для всіх бажаючих (фотографів і фотолюбителів) незалежно від віку та місця проживання.

Роботи подані на конкурс повинні демонструвати результати реалізованих проєктів (що було зроблено, як вони вплинули на життя людей, як вони змінили прикордоння) або проєктів, які ще реалізуються (будь-які види діяльності, здійснюваної в рамках проєктів). Також на світлинах можна відобразити заходи, що організовуються у проєкті, такі як фестивалі, екскурсії на байдарках або майстер-класи.

  • Правила участі: https://cutt.ly/Nm4Od4P
  • Електронна форма заявки: https://cutt.ly/Fm4Og2N
  • Кінцевий термін подання заявок: 19 вересня 2021 року. Матеріали, отримані після зазначеної дати, розглядатися не будуть.
  • Публікація результатів: кінець вересня 2021 року.

На переможців чекають чудові призи!

 

Водночас зазначаємо, що Департаментом екології та природних ресурсів облдержадмінстрації та 6 партнерами (Любельське воєводство, Гміна Замость, Росточанський парк народовий, Яворівський національний природний парк, Асоціація органів місцевого самоврядування Єврорегіон «Карпати Україна») у рамках програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 здійснюється реалізація проєкту «RoweLove Розточчя – разом незважаючи на кордони».

Метою проєкту є популяризація та збереження природної спадщини завдяки діяльності, спрямованої на розвиток туристичної інфраструктури, створення туристичних продуктів, що сприяє зміцненню партнерських зв’язків та поліпшенню іміджу та привабливості польського та українського Розточчя.

У рамках проєкту реалізовуються та заплановані до реалізації заходи, спрямовані на створення нових велосипедних маршрутів Розточчя (на території України та Польщі); маркування веломаршрутів та облаштування пунктів обслуговування велотуристів; підвищення професійного рівня працівників природоохоронних установ; промоцію екотуризму тощо.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь