З Днем державного службовця!

Щорічно, 23 червня, світова спільнота відзначає День державних служб. В Україні свято встановлено згідно з Указом Президента України «Про День державної служби» від 4 квітня 2003 року № 291/2003.

На державних службовців покладено відповідальне завдання – забезпечувати практичне виконання в державних органах функцій і завдань держави, тому кожний держслужбовець повинен свідомо обирати шлях служіння народу.

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації вітає державних службовців з професійним святом. Нехай Ваша праця на благо нашої держави зміцнює її та створює усі умови для побудови громадянського суспільства.

За сумлінне виконання посадових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня державного службовця головою Львівської облдержадміністрації О. Синюткою вручено подяки працівникам департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації: начальнику відділу охорони водних ресурсів та надр Костянтину Орловському, головному спеціалісту відділу біоресурсів, заповідної справи та моніторингу Лесі Брицькій, спеціалісту відділу економіки природокористування Ігорю Колосовському.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь