Вручення призів переможцям конкурсу «Ровером по Розточчю» розпочато

Переможців конкурсу «Ровером по Розточчю», який відбувся з метою промоції Проєкту «РовеЛове Розточчя, разом попри кордони», що фінансується Європейським Союзом через Програму транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014 – 2020, регіону Розточчя та велотуризму зокрема, визначено.

Переможцями конкурсу стали Юрій Семашко (м.Львів), Ігор Хомин (смт.Івано-Франкове, Яворівський р-н), Каміла Коротікова (м.Рава-Руська, Жовківський р-н), Наталя Ванько (м.Новояворівськ, Яворівський р-н), Тарас Козак (с.Зіболки, Жовківський р-н) та Тетяна Тихоновська (м.Запоріжжя).

Водночас зазначаємо, що 19-20 жовтня відбувся тренінг для інструкторів з велосипедного туризму в рамках реалізації проєкту «РовеЛове Розточчя, разом попри кордони», всі учасники якого отримали пам’ятні призи з логотипом Проєкту та Програми, зокрема, Тарасові Козаку вручили призи, як переможцю конкурсу «Ровером по Розточчю».

Нагадуємо, що проєкт «РовеЛове Розточчя, разом попри кордони» спрямований на популяризацію та збереження природної спадщини завдяки діяльності, спрямованої на розвиток туристичної інфраструктури, створення туристичних продуктів, що сприяє зміцненню партнерських зв’язків, поліпшенню іміджу та привабливості польського і українського Розточчя.

Організатори конкурсу «Ровером по Розточчю» вдячні тим, хто долучився до участі та бажають всім нових звершень та перемог у наступних конкурсах, про які повідомлять згодом.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь