Вітаємо з днем туризму

Сьогодні, 27 вересня – Всесвітній день туризму. Це свято започаткували члени Всесвітньої туристичної організації у 1979 році з метою пропаганди туризму серед мешканців всіх держав. Туризм — це запорука пізнання інших культур та посилення дружби між народами, а турист — це людина, яка прагне до знань. Навіть звичайний виїзд на природу, в далечінь від буденної метушні, для багатьох людей може стати туристичною подорожжю.

Львівська область багата на різні туристичні принади. Кожен з охочих може їх відвідати, зокрема, в області функціонують регіональні ландшафтні парки – «Надсянський», «Равське Розточчя» та «Верхньодністровські Бескиди», які запрошують всіх любителів мандрів відвідати їх мальовничі простори.

Кожен з парків має облаштовані рекреаційні зони, які готові зустріти гостей та допомогти відпочити від буденних справ та метушні міста.

За детальнішою інформацією звертайтеся у адміністрацію парку:

-РЛП «Равське Розточчя» (Жовківський район) – 096 47 32 885 Юрій;

-РЛП «Верхньодністровські Бескиди» (Старосамбірський район) – 098 285 62 38 Наталя;

-РЛП «Надсянський» (Турківський район) – 097 998 60 75 Мирон.

Закликаємо всіх дотримуватися правил поведінки під час мандрів на природі, бережно ставитися до її різноманіття, зокрема і в межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду.

Пам’ятаймо, що екотурист відрізняється від варвара відповідальним ставленням до природи і найменшим впливом на навколишнє середовище. Отримуючи естетичне та моральне задоволення від спілкування з природою

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь