Відбулося засідання комісії з питань екології та природних ресурсів Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації

9 липня відбулося засідання комісії з питань екології та природних ресурсів Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації.

Руслан Гречаник ознайомив присутніх з пріоритетними напрямками діяльності департаменту, які спрямовані на врегулювання основних екологічних проблем Львівської області, серед яких: забруднення водних ресурсів, шкідлива дія вод (підтоплення і територій), несанкціоноване розміщення відходів, збереження біорізноманіття, сплата екологічного податку. Учасників поінформували щодо реалізації природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за підсумками 1 півріччя 2019.

Під час зустрічі презентовано проект «Ровелове – разом попри кордони», який фінансується програмою транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 у рамках Європейського інструменту сусідства.

Руслан Гречаник висловив сподівання на конструктивну співпрацю між комісією та департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації, а також загарантував підтримку кожної ініціативи чи проекту, реалізація яких сприятиме збереженню довкілля, природньої спадщини та залученню коштів для екологічного стану області.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь