У Києві завершився Міжнародний форум «INNOVATION MARKET GREEN MIND-2018»

Сьогодні, 23.11.2018., завершується Міжнародний форум «INNOVATION MARKET GREEN MIND-2018». В останній день форуму відбулись тренінги «Фінансові можливості муніципалітетів для реалізації природоохоронних заходів» та «Зелений клас – інновації для сталого розвитку навчальних закладів» для представників бізнесу, зацікавлених громадських організацій, експертів та науковців.

Мета і завдання цієї щорічної зустрічі інноваторів, вітчизняних та іноземних інвесторів і бізнесменів, представників влади – об’єднання і концентрація зусиль для розвитку інноваційного ринку України.

Нагадуємо, що участь у цьому заході бере в.о. начальника управління охорони природних ресурсів та моніторингу департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Ольга Колодій.

Форум дає можливість презентувати та просувати розробоки науково-дослідних, науково-виробничих установ і підприємств, вищих навчальних закладів України для пошуку замовників інноваційної продукції; залучення системних інвестицій для впровадження інноваційних технологій і рішень та реалізації актуальних проектів.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь