ТРЕНІНГ ІЗ ОЦІНКИ ВПЛИВУ НА ДОВКІЛЛЯ ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ БІЗНЕСУ

24-25 квітня 2018 року Міжнародна благодійна організація «Екологія-Право-Людина» (ЕПЛ) спільно із Львівською торгово-промисловою палатою проведуть у місті Львів тренінг, присвячений запровадженню в Україні інституту оцінки впливу на довкілля.

Квітневий тренінг буде проводитись для представників бізнес-середовища, які бажають розібратися у деталях нового механізму і навчитися його правильно використовувати на користь собі, громаді та довкіллю. До участі у тренінгу запрошуються представники суб’єктів господарювання, проектантів та їх організацій, які планують у майбутньому працювати із інструментом оцінки впливу на довкілля.

Закон України “Про оцінку впливу на довкілля” вводить сучасну прогресивну та ефективну процедуру оцінки впливу на довкілля (надалі – ОВД) на заміну радянського інституту державної екологічної експертизи. Ця процедура покликана іще на ранньому етапі оцінити усі можливі впливи планованої діяльності на довкілля, розглянути можливі альтернативи та допомогти, в тому числі, інвестору обрати оптимальний з економічної та екологічної точок зору варіант. Крім того, всеохоплююча прозорість механізму екологічної оцінки зводить до мінімуму корупційні ризики в процесі отримання дозвільних документів на здійснення підприємницької діяльності.

Початок заходу: 24 квітня 2018 року, 09:30.

Місце проведення: м. Львів, Євроготель (вулиця Тершаковців, 6А)

До участі у тренінгу запрошуються представники бізнес середовища, які здійснили попередню реєстрацію до 15 квітня 2018 року та отримали повідомлення від ЕПЛ про підтвердження їхньої участі у заході. Учасникам, що отримають підтвердження їхньої участі, ЕПЛ забезпечить безкоштовним проживанням і харчуванням під час тренінгу.

Посилання для реєстрації:https://goo.gl/forms/6V2UFUvFBGGDWxDi2

За додатковою інформацією звертайтеся:

Єлизавета Алексєєва, керівник інформаційно-аналітичного відділу ЕПЛ

Наталія Куць, юрисконсульт, аналітик ЕПЛ

Софія Шутяк, провідний юрисконсульт ЕПЛ, адвокат

Email: office@ epl.org.ua, тел.: (032) 225 76 82

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь