Робоча зустріч щодо обговорення проектних ідей в рамках Програми підтримки секторальної політики

Сьогодні, 4 грудня, в Департаменті екології та природних ресурсів ЛОДА відбулась робоча зустріч щодо підготовки та подачі проектних ідей, спрямованих на збереження довкілля у рамках Програми підтримки секторальної політики – Підтримка регіональної політики України з громадським та професійним середовищем області.

Під час засідання т.в.о. начальника управління охорони природних ресурсів та моніторингу Ольга Колодій ознайомила присутніх про можливість підготовки проектів та залучення коштів ЄС у рамках виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримка регіональної політики України на реалізацію проектів, спрямованих на розвиток потенціалу природоохоронних територій та поліпшення екологічної інфраструктури сільських територій (водопостачання, каналізація та переробка твердих побутових відходів тощо).

Під час зустріч також презентовано проект «Ровелове – разом попри кордони», який фінансується програмою транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 у рамках Європейського інструменту сусідства.

Департамент екології та природних ресурсів облдержадмінстрації підтримує ініціативи створення проектів, реалізація яких сприятиме збереженню природної та культурної спадщини області.