Анонс. Тренінг для екологів промислових підприємств Львівської області

Департамент екології та природних ресурсів ЛОДА спільно з Центром ресурсоефективного та чистого виробництва запрошують зацікавлених фахівців (екологів підприємств та відповідальних за екологію на підприємствах) до участі в тренінгу «Методика ресурсоефективного та більш чистого виробництва (РЕЧВ) як складова екологічного менеджменту на підприємствах (за методикою Організації Об’єднаних Націй з промислового розвитку)», що відбудеться 17 травня 2017 року з 8:30 до 17:00 в приміщенні Департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА (м. Львів, вул. Стрийська, 98).

Протягом навчання слухачі отримають знання та навички щодо новітньої методики (методики РЕЧВ), направленої на скорочення споживання ресурсів підприємства та мінімізації впливу на навколишнє середовище шляхом зменшення виробничих витрат; скороченням споживання енергії, матеріалів і води на одиницю продукції; зменшенням кількості відходів; оптимізації конструкції та дизайну виробів; збільшенням частки використання відходів у виробничому процесі тощо. Отримають поради щодо усунення бар’єрів при впровадженні елементів методики РЕЧВ та познайомляться із досвідом австрійської дослідницької компанії з екологічного консультування STENUM GmbH щодо прикладів впроваджених проектів ресурсоефективного та більш чистого виробництва на підприємствах.

Тренінг проведе Йоханес Фреснер, Dr.,Geschдftsfьhrer/Managing Partner, STENUM GmbH, Австрія. Д-р Йоганн Фреснер є інженером-хіміком. Працює в сфері ресурсоефективності, енергоефективності, більш чистого виробництва, інноваційного менеджменту, екологічного менеджменту, менеджменту якості, енергоменеджменту з 1991 року.

Участь у тренінгу є безкоштовною, проте, потрібно зареєструватись за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdggwiv6yDr4raaCPS-E6Xi9FTGQZM3xuXc8kGmUoCKdkYQkg/viewform?c=0&w=1

Контактна особа: Василь Прусак, представник Центру ресурсоефективного та чистого виробництва (проект UNIDO), aomcstei@gmail.com, 0681354711, 0505938690.

Отримати додаткову інформацію можна за телефонами: 0504112523, 0442278378 та електронною поштою lviv@recpc.org, info@recpc.org.

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь