13 квітня – загальнообласна толока

Щороку в третю суботу квітня, починаючи з 1999 року, в Україні відзначається День навколишнього середовища – «День довкілля», встановлений Указом Президента України від 6 серпня 1998 року № 855.

У сучасному світі стало необхідно звертати увагу людей на те, що природу рідної землі потрібно берегти. Люди повинні пам’ятати, що життя на Землі залежить від діяльності людини й потребує постійної уваги та підтримки.

В рамках відзначення Дня довкілля та згідно розпорядження голови Львівської облдержадміністрації від 05.03.2019 № 162/0/5-19 «Про проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля» в області 13 квітня 2019 року відбудеться загальнообласна толока.

Найважливішим є не просто прибрати сміття раз на рік, а виховати в собі культуру охорони довкілля. Сподіваємося на громадянську свідомість кожного жителя Львівщини – дбати й піклуватися про довкілля.

Запрошуємо підприємства, установи, організації, мешканців Львівщини активно долучитися до загальнообласної толоки шляхом очищення від сміття прибудинкові території, території парків, скверів, алей, проведення упорядкування та благоустрою русел і берегів річок, каналів, джерел, водойм, здійснення висадки нових зелених насаджень, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ.

Не будьте байдужими до природи! Майбутнє у наших руках!

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь