13-14 вересня 2018 року на Арені Львів відбудеться ІV-й Міжнародний Екологічний Форум «ВОДА та ЕНЕРГІЯ»

На два дні до Львова з’їдуться експерти з України і з-за кордону, які обговорюватимуть реформи в екологічному законодавстві, європейський досвід реорганізації ринку комунальних послуг, інвестиції в проекти модернізації інфраструктури, використання відходів як вторинної сировини, енергоощадні та екологічні проекти в Україні.

Основні теми, які будуть обговорюватися: чиста вода, модернізація очисних споруд, зменшення втрат води, переробка побутових відходів, концепція «зеленого міста».

Під час панельних дискусій обговорюватимуть наступні питання:

ü«Угода про асоціацію з ЄС – основний рушій у сфері екологічної політики і права», Стан імплементації Директив Ради «Про якість води, призначеної для споживання людиною», «Про очистку міських стічних вод». Чи достатньо переписати положення директив і прийняти їх як закони в Україні?

üГалузева стратегія – як основа розробки необхідних законів і підзаконних актів.

üРезультати прийняття Закону України «Про оцінку впливу на довкілля».

üОптимізація роботи очисних споруд та обробка осадів.

üТренінг з бізнес-планування розвитку підприємств.

Основною цільовою аудиторією Форуму є муніципальні органи влади, керівники підприємств, які перебувають у гострій фазі пошуку інвесторів для модернізації інфраструктури відповідно до законодавства ЄС.

У межах форуму триватиме виставка інноваційних технологій «Water Pro», у якій залучені підприємства та компанії-виробники європейського обладнання та технологій для очищення природних і стічних вод, переробки та сортування відходів з Німеччини, Данії, Норвегії, Литви, Словенії, Італії, Чехії, Польщі.

Участь в Екофорумі є безкоштовною за умови попередньої реєстраціїна веб-сайті www.eco-forum-lviv.com.ua

Форум відбудеться на стадіоні “Арена Львів” (адреса: м. Львів, вул. Стрийська, 199).

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: +38 (067) 364-61-27, електронною поштою: lvivecoforum@gmail.com

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь